dimarts, 8 de maig del 2012

Sortida a Serinyà

Dijous passat, les dues classes de 5è vam fer una excursió a Serinyà. Va ser una excursió molt bonica, ja que el paisatge acompanyava, i alhora interessant. Va ser com viatjar al passat, fa milers i milers d'anys.
Vam poder imaginar-nos com vivien els avantpassats de la nostra espècie, dins de coves, vestits amb pells d'animals, caçant per sobreviure i fent foc per escalfar-se.


Seguidament vam passar a fer d'arqueòlecs. Vam fer servir diferents estris utilitzats habitualment en aquesta tasca de recerca i vam poder comprovar de primera mà quines sensacions es produeixen quan es troben fòssils a sota terra...



Ja per últim vam poder gaudir d'un fet que gairebé tot creiem impossible en l'actualitat, veure com s'aconsegueix fer foc amb dues pedres... Atenció!


I això és tot! Esperem que us hagueu pogut fer una idea de com ens ho vam passar de bé al llarg del dia i de tot el que vam poder aprendre!


7 comentaris:

  1. Sí, ens ho vam passar súper bé!

    ResponElimina
  2. ja,vodria anar un altre vegada!! i en el camp ple de flors blanques que diver!!

    ResponElimina
  3. Va estar molt bé! Va ser xupi de guai

    ResponElimina
  4. Més que aixó va esta súper súper súper mega guay!
    Em va agradar moltíssim!!



    Maria(L)

    ResponElimina
  5. Caram caram quan de moviment amb tants comentaris... QUE BÉ!!!! M'agrada molt veure que comenteu el post i que doneu la vostra opinió, perquè jo també crec que hauríem de repetir aquesta sortida "prehistòrica" jajaja!

    ResponElimina
  6. ens ho vem passar "MOSQUIS" va ser una passada sobretot el llag de banyoles.
    A VEURE SI A FINAL DE CURS FEM UNA ESCAPADETA AL LLAC DE BANYOLES PER BANYAR-NOS I PASSAR-NOS-LO MOLT BÉ

    CARLOS ARNEDO!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina